Prosize kapsule

Najbizarnije povrede tokom seksa

sex-tamno-v

Maštovitost u seksu često može dovesti do povreda od kojih su neke, najblaže rečeno, bizarne.

Seks je jedan od najboljih načina za opuštanje i uživanje, a ono što seks nikako ne bi trebalo da bude je bolan. Uprkos tome, prema jednom istraživanju, čak 11.000 Amerikanaca potraži lekarsku pomoć zbog povreda koje su zadobili prilikom odnosa.

Obično su to istegnuti mišići, bolovi u leđima, modrice na kolenima i slično, ali ima i onih bizarnijih.

Učesnici jedne onlajn ankete priznali su da su doživeli sledece neprijatnosti u trenucima strasti:

Pucanje kapilara u oku tokom intenzivnog orgazma – neke dame su primetile da su im nakon orgazma crvene oči, da su kapilari popucali, a što je orgazam bio snažniji to crvenilo duže traje, nekad i po nekoliko dana.

Kad smo već kod oka, pojedine dame su se u okviru ankete žalile na “nezgodaciju” tokom odnosa, naime, nešto semene tečnosti je prilikom burne ejakulacija završilo i u njihovom oku što je izazvalo crvenilo i bol.

Ako mislite da bi tom prilikom rešenje bila upotreba kondoma, ne budite tako sigurni. Zabeležena je i drugačija bizarnost – gutanje kondoma za vreme oralnog seksa.

Fraktura penisa – iako je smatrana za urbanu legendu, zaista je moguća ukoliko je partnerka divlja u određenim pozama, međutim, teši činjenica da do ove povrede veoma retko dolazi.

Strano telo u vagini ili rektumu – stručnjaci preporučuju da kao seksualne igračke koristite samo one koje su za to i predviđene. Uprkos tome, nisu retki slučajevi da su “unutra” završavali mnogi neobični predmeti, a najozbiljniju povredu izazvala je staklena flaša koja se zbog grčenja anusa polomila… nećemo detaljisati šta je dalje bilo.

Jedno od najopasnijih mesta za seks je tuš. Preterano zbližavanje pod tušem može dovesti i do polomljenih kostiju.

Ono na šta većina zaboravlja u zanosu strasti je da raskloni upaljene sveće oko kreveta, čaše za vino koje su možda ostale na fotelji na koju ćete se baciti, pa čak i pištolj koji mnogi drže ispod jastuka na trosedu ili pored uzglavlja… upotrebite malo mašte i ne moramo vam objašnjavati šta se sve može desiti “na putu za ludilo”

Oralni seks takođe može biti veoma neprijatan ukoliko partner ili partnerka konzumiraju ljutu hranu pre toga, a bilo je i slučajeva “igranja” sa jakim pepermint bombonama. Rezultat? Otečene genitalije, crvenilo, bol.

Možda nam ove seksualne nezgode deluju smešno dok ih čitamo, ali sigurno nije bilo onima koji su ih doživeli. Stoga, budite pažljivi u seksualnim aktivnostima. Uživajte, ali ne preterujte.

Slični tekstovi

Comments are closed.