Prosize kapsule

Vežbe za bolji seks

untitled7

Ukoliko želite da unapredite svoj seksualni život, trebalo bi da se pridržavate ovih sedam vežbi. Usput ćete, svakako, učiniti i nešto dobro za svoje zdravlje.

Čučnjevi

Ove vežbe trebalo bi da postanu svakodnevna fizička aktivnost dama, jer će zateći i istaći njihove butine i zadnjicu. Osim toga, čučnjevi će poboljšati cirkulaciju u predelu oko genitalija, što će svakako dobro uticati i na vaš libido. Kada počinjete?

Karlične vežbe

Ova vežba je korisna i za žene i za muškarce jer jača mišiće koji su najaktivniji tokom seksualnog odnosa. Ipak, dame bi trebalo da obrate posebnu pažnju na karlične vežbe. Žene češće osećaju bol u donjem delu leđa, što neretko utiče na njihovu seksualnu želju, ali i ograničava poze u kojima mogu da uživaju. Ove vežbe ojačaće donji deo leđa, pa ćete moći da uživate u kojoj god pozi poželite.

Bicepsi

Za većinu žena malo šta je privlačnije od bicepsa kod muškaraca. Vežbe za bicepse imaju dobre efekte i na dame, zbog testosterona koji se oslobađaju tokom treninga. Treninzi kojima se povećava mišićna masa prirodni su način za podizanje nivoa testosterona kod oba pola, što za rezultat ima i veću želju za seksom.

Sklekovi

Nekoliko sklekova svakog dana pomoći će vam da zategnete mišiće gornjeg abdomena, butine i zadnjicu. Ako vam se ikada dogodilo da osetite bol u nekom delu tela prilikom prelaska iz jedne u drugu pozu u seksu, ove vežbe će vam pomoći da se to više ne dešava. Pored toga, bićete stabilniji u pozama koje zahtevaju snagu urukama i nogama, a olakšavaju i pozu kada je žena “odozgo”.

Istezanje mišića butina

Da li vam se ikada dogodilo da osećate zatezanje ili bol u mišićama butina nakon seksualnog odnosa? Istezanje ovih mišića trebalo bi da vam pomogne da se rešite ovog, ne tako prijatnog osećaja, tako što ćete ih ojačati istezanjem. Ove vežbe važne su i za muškarce i za žene jer se mišići butina koriste tokom seksa.

Trbušnjaci

Većina žena “poludi” kada vidi zategnute trbušne mišiće na muškarcu, a i momcima je seksi zategnut stomak na devojkama. Seksualna želja raste i kod muškaraca i kod žena kada gledaju u trbušnjake svog partnera ili partnerke. Trbušni mišići redovno su aktivni tokom seksa, tako da nećete biti samo više seksi kada ih zategnete, već ćete imati i veću želju za seksom.

Kegelove vežbe

Ove vežbe nisu samo za dame, zato, muškarci, obratite pažnju! Ojačavanje mišića mokraćnog kanala, vagine i analnog otvora pomoći će ženama da dožive intenzivniji orgazam. Kegelove vežbe muškarcima pomažu da erekcija bude jača i traje duže, a takođe mogu da pomognu i onima koji imaju erektilnu disfunkciju.

Osim toga, vežbanje u paru takođe ima svojih čari…

Slični tekstovi

Comments are closed.