Prosize kapsule

Zašto se žene “lepe” za loše momke

bad_boys-e1337255143679

Dok se žale da nikako ne mogu da nađu dobrog momka, čini se da se žene sve više “lepe” za loše momke. Zašto im dobri momci nisu privlačni? Nema jednostavnog odgovora na ovo pitanje, ali ovo su neka od najčešćih objašnjenja.

Fini momci su predvidljivi, što je razlog zašto ženama brzo dosade. Osim toga, previše se trude da veza opstane, zbog čega im ne predstavljaju nikakav izazov. Ipak, čini se da se damama ne sviđa ni to što se “dobrice” nikada ne suprotstavljaju njihovom mišljenju, a složićete se da većina žena voli veze u kojima s vremena na vreme dolazi do svađe, drame. Povremene rasprave deo su zdrave veze, a osim toga, čine je uzbudljivijom, dinamičnijom.

Dok loši momci prilaze gotovo svakoj devojci koju sretnu, razmišljajući “kod neke će da upali”, fini i prijatni muškarci se uglavnom plaše odbijanja, zbog čega će prići samo devojci koja ih zaista zanima. Ali ono što žene kod njih odbija je i to što su svesne da su oni emotivno veoma osetljivi i da će se nakon raskida oporavljati mesecima. To znači da će je mesecima zvati, moliti, plakati i “terati” da se oseti krivom za prekid veze.

Slični tekstovi

Comments are closed.