Prosize kapsule

Hejterski horoskop: Ovan je bahati gad, Rak posesivan ludak, Vaga šizofrena…

297905-horoskop

Navikli ste da u svom horoskopskom znaku vidite samo pozitvne stvari, ali pogledajte kako jedan “hejter” opisuje vaš znak.

Ovan – Bahati gadovi. Uvek moraju biti šefovi i glavni u svemu. Uzrok svemu tome je, verovatno, mali penis ili male grudi.

 

Bik – Samozadovljne ćutljive se*onje. Dosadni su kao klub filatelista.

 

Blizanci – Glavni ogovarači i trač-babe. Izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim merilima koji se menjaju na svakih 15 minuta. Valjda je i sam Juda bio blizanac.

 

Rak – Posesivni ludaci koji se uvrede ako im dobro jutro niste poželeli u pravilnoj intonaciji. Menjaju raspoloženje kako im padne na pamet.

 

Lav – Arogantni i večiti podcenjvači. Puni su velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima. Uostalom, kao da je njih inače briga za druge.

 

Devica – Opsesivno-kompulsivni neurotici koji se oslabađaju stresa čisteći stan, slažući garderobu i kineski porcelan. To su prezahtevne cepidlake kojima ni previše nije dovoljno dobro.

 

Vaga – Narcisoidni šizofrenici kojima je ogledalo najbolji prijatelj. Treba im čitava nedelja da se odluče hoće li naručiti Pepsi ili Koka kolu. Toliko su lenji da je pravo čudo kako uopšte ustaju iz kreveta.

 

Škorpija – Samosažaljevajući autodestruktivci koji svoju jagmu ne mogu podneti sami pa moraju da povuku još 100 ljudi sa sobom. Da sutra bude kraj sveta oni se ne bi iznenadili, već bi verovatno učestvovali u sado-mazo orgijama.

 

Strelac – Uživa da soli pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oživeti mrtve sasvim moguće! Ali naravno, samo ako oni to rade. Užasavaju se priznati da znaju za osećaj tuge.

 

Jarac – Pravi pravcati goniči robova. Veruju u sudbinu do zadnjeg slova. Reč oprostiti ne postoji u njihovom rečniku. Prodali bi guzicu za drštveni status.

 

Vodolija – Vulgarni i nepristojni perverznjaci. Večita zabadala u život drugih. Verovatno ne treba da iznenađuje činjenica da je, po statistici CIA, najviše špijuna u znaku vodolije.

 

Ribe – Samosažaljevajući dosadnjakovići koji čekaju da ih neko uteši. Ne mogu ni da odu u WC bez tuđe pomoći. I najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi kada su dobre volje bave se tuđim problemima. Pa onda opet padnu u depresiju i tako ukrug.

Slični tekstovi

Comments are closed.