Prosize kapsule

Zajedničke osobine preljubnika

917297-9

Uz one nesigurne, i narcisoidni muškarci često varaju. Čak i ako imate dobar seksualni život, moguće je da vara.

Muškarci koji varaju stvaraju probleme ženama: nakon nekog vremena, počinjemo da mislimo da su svi muškarci isti. Iako to nije istina, istina je da oni muškarci kojima prevara nije strana, vrlo često imaju neke zajedničke karakteristike.

 

Čuvaju mobilni daleko od pogleda
Muškarac koji ne skriva ništa, ostaviće mobilni na stolu i otići do kupatila, iako mu devojka sedi odmah pored telefona. Muškarac koji ima problem sa ostavljanjem mobilnog pored devojke, verovatno nešto i skriva. Varalice često paniče kada je njihov telefon predaleko od njih.

 

Nesigurni su
Zbog izgleda, težine, posla na kojem ih neko ne ceni… Sve ove stvari mogu u muškarcu da izazovu potrebu da vara, jer mu prevara vraća veru u to da je još uvek dovoljno dobar muškarac.
Narcisoidni su
Uz one nesigurne, i narcisoidni muškarci često varaju. I njima je potreban dokaz da su dovoljno dobri, a nakon što ga dobiju od svoje devojke, moraju da ga potraže i kod drugih žena, jer im jedna potvrda jednostavno nije dovoljno dobra.

 

Nisu nežni
Seksualni čin je jedno, a prava intimnost nešto sasvim drugo. Ako se tvoj dečko u zadnje vreme manje mazi nego što je to pre radio, postoji mogućnost da se mazi sa nekom drugom. Čak i ako imate dobar seksualni život, moguće je da vara, jer je seks fizički čin, dok je nežnosti teže odglumiti.

Slični tekstovi

Comments are closed.