Prosize kapsule

Otrovna Višnja beli mantil zamenila šipkom

Rebeka 2

Uvreženo mišljenje da su striptizete i go-go igračice žrtve siromaštva i prinude, demantovala je doktorka Rebeka Slejn, nekadašnji univerzitetski predavač. Ova Britanka je beli mantil zamenila šipkom i pod pseudonimom Otrovna Višnja otisnula se u vode šou-biznisa.

Zamena laboratorije Univerziteta u Sanderlendu noćnim klubovima pokazala se kao „pametan potez“ u karijeri doktorke Rebeke Slejn, piše Dejli mejl.

Pre nekoliko godina, kao doktorant predavala je na pomenutom univerzitetu, ali je ubrzo odlučila da napusti posao predavača i pod pseudonimom Otrovna Višnja otisne se u vode šou-biznisa.

Slejnova kaže da se nikada nije pokajala što je dala otkaz i što je otvorila plesnu školu.

Rebeka 3

Ljubav prema plesu osetila je još u detinjstvu, da bi tokom studiranja svaku pauzu u učenju provodila na plesnom podijumu. Nikada je nisu privlačile klasične igre, već moderne sa elementima gimnastike i erotike.

„Sve je počelo 2011. godine kada sam u neuglednoj sali aktivno vežbala sa četiri devojke, ali ubrzo nam se priključilo mnogo žena, da bi nakon nekoliko meseci shvatila da radim sa 40 dama. Tada mi je bilo jasno da moram da prelomim i donesem odluku – ili univerzitetska karijera, ili ples. I naravno opredelila sam se za svoju ljubav – igru“, objašnjava Slejnova.

Obični treninzi gimnastike i igre su prerasli u nešto mnogo veće i počela su osvajanja brojnih priznanja i nagrada, priča ponosna Rebeka o svojoj akademiji pokreta “Cherri Dance”.

„Trenutno plesnim veštinama podučavam oko 150 ljudi nedeljno i to je najbolja stvar koja je mogla da mi se dogodi. I dalje volim medicinu i radim sa mnogo žrtava nasilja. Dolaze kod mene na ples, kako bi se rehabilitovale i mogu reći da uspevam da ih opustim i osnažim, što mi pričinjava veliko zadovoljstvo“, zaključuje Slejnova.

Slični tekstovi

Comments are closed.