Prosize kapsule

Tantrički seks za početnike: Kako do orgazma koji traje satima

 

1_119518

Da li ste znali da postoje veštine koje mogu da dovedu do višestrukih orgazama koji traju satima? Ljubitelji tantričkog seksa preporučuju da odgodite vrhunac bar pola sata kako biste doživeli produženo uzbuđenje i orgazmični vatromet.

Tantrički orgazam može da traje čitavu noć. Orgazmi dolaze jedan za drugim, svaki sledeći je dublji i ekstatičniji. Pripremite se za tantrički seks tako što ćete prigušiti svetla i izolovati se od ostatka sveta. Opustite se, protresite ruke i noge kako biste oslobodli energiju. Lezite sa partnerom na pod, pa počnite da se lagano dodirujete i da istražujete svoja tela. Usporite svaki put kada se jedno od vas dvoje približi orgazmu i prekinite nakratko vođenje ljubavi.

 

Disanje
Produžetku polnog odnosa pomaže i disanje kojem se u tantri pridaje velika pažnja. Kada partneri dišu usklađeno, tako da zajedno udišu i izdišu, ili da jedan udiše dok drugi izdiše i obrnuto, raste i njihova emotivna i mentalna usklađenost i bliskost. Ako muškarac želi da zadrži orgazmičko stanje i odgodi ejakulaciju, treba da diše što dublje i laganije, zamišljajući pritom kako se seksualna energija širi celim telom ili kako se iz polnog organa uz kičmu podiže prema gore, do srca ili vrha glave. Tako i muškarac može da doživi višestruke orgazme bez ejakulacije.

 

Kontrola
Izbegavajte poze koje lako dovode do orgazma. Kontrola ejakulacije osnovna je veština kojom muškarac treba da ovlada. Umesto da tokom seksa ejakulira na prvom vrhuncu energije, može tu energiju da proširi celim telom i nastavi sa seksom do sledećeg, pa još daljeg vrhunca. Bitno je menjati poze i uloge.

 

Odlaganje vrhunca
Kako bi odgodio ejakulaciju, muškarac treba da stiska mišić koji spaja koren kičme i pubičnu kost koju inače stiska kada želi da prekine mokrenje. Taj mišić može da se vežba i van polnog odnosa. Važno je da partneri budu opušteni i usmereni više na to da onom drugom pruži užitak, a ne da budu skoncentrisani na sopstveni.

 

Zbližavanje
Pre seksualnog čina partneri treba da budu u stanju ljubavi, bliskosti i razumevanja, oslobođeni bilo kakvog osećaja stida. Tome služe tehnike zbližavanja kao što su zajedničko slušanje muzike, razgovor, maženje, zajednička kupka ili masaža kao uvod u seks. Jedna od osnovnih tehnika za postizanje duboke bliskosti s partnerom je tehnika gledanja u oči sa što manje treptanja.

Slični tekstovi

Comments are closed.