Prosize kapsule

Zašto se Pamela ošišala

xpam-anderson-with-short-hair.jpg.pagespeed.ic.WWGfK7A-Z3

Krajem prošle godine dogodilo se nezamislivo. Platinasta seks bomba, vlažan san miliona muškaraca širom sveta, i najpoznatija čuvarka plaže, seksi Pamela Anderson odrekla se jednog od svoja dva aduta. Na sreću pomenutih muškaraca “devojke” su još te, ali Pamelina duga plava kosa više nije.

Pamela je, naime, nakon što se ošišala na Instagramu uz fotku svog novog izgleda ostavila i komentar “aerodinamično”, što Pamela  zbog bujnog dekoltea, svakako nikada neće biti. To bi trebalo da bude obrazloženje za njenu odluku da nas odvoji od svojih nestašnih plavih uvojaka, ali ima još. Si Džej je odlučila da se promeni i da prošlost ostavi iza sebe.

– Uvek sam osećala da moja plava kosa ima svoj život. Ja ga više ne želim. Hoću nov početak. Više ne želim da budem glupa seksi plavuša sa naslovnih strana muških magazina na koju muškarci prazne svoje fantazije – poručila je zanosna Pamela, a mi u ime muške populacije planete ulažemo prigovor u stilu – Pamela, kako si mogla!?

pamela_anderson_swimsuit_w1 pamela-anderson Pamela-Anderson_Vogue-Brazil_02 pamela-anderson-wallpapers-1 pamela-anderson-wallpapers-sexy hot nude bikini nippels hd panties hd wallpaper 6

Slični tekstovi

Ostavite komentar