Prosize kapsule

Najbolje poze za seks u automobilu!

BMW-sex_369235S0

Ako vas strast obuzme kada se najmanje nadate, dok jurite na neku zabavu, te se žurno sklonite sa puta čim vam se ukaže prilika, onda uzbuđenje dobije i spontanost.

Ako znate šta radite i imate iskustva, naravno da seks u automobilu može biti uzbudljiv. Ali, ako se to dogodi kada se najmanje nadate, dok jurite na neku zabavu, a strast se zapali negde na pola puta, te se žurno sklonite sa puta čim vam se ukaže prilika, onda uzbuđenje dobije i spontanost – ima li išta bolje od spontane i nesputane strasti!?

Ali, ako ste novi u seksu na sedištu automobila, onda će vam ovih nekoliko saveta dobro doći.

Za početak, bilo bi dobro da automobil nije leglo prljavštine, smrada i nereda. Niko to ne voli, uostalom to loše utiče na dobro raspoloženje. Ako imate automobil, održavajte higijenu.

Ako je seks u automobilu unapred planiran, pripazite na to šta ćete obući. Izbegavajte uske farmerice i previše slojeva. Neka vaša odevna kombinacija to veče bude što jednostavnija, da ne bi bilo gunđanja jer ste zapeli prilikom skidanja.

Poza: Upoznavanje na suvozačevom sedištu
Prva varijanta: pomerite suvozačevo sedište u nazad do kraja, zatim spustite naslon. Muškarac leži, a devojka mu sedi u krilu licem okrenuta ka njemu. Ne može biti jasnije i jednostavnije. Sve ostalo je na vama.

Druga varijanta: muškarac leži isto kao u prethodnoj varijanti, a ona sedi na njemu okrenuta leđima, rukama se oslanjajući na pregradu za stvari.

Poza: Blizu, bliže
Ako se odlučite za zadnje sedište, najpre se upoznajte sa pozom zvanom Blizu, bliže. Za početak, odmaknite prednje sedište da dobijete što više mesta. Ova poza, takođe, ima dve varijante: u prvoj muškarac sedi, žena mu je u krilu sa nogama u klečećem položaju, dok je muškarac između njenih nogu. On dole, ona gore. Druga varijanta je da devojka sedi muškarcu u krilu ali okrenuta leđima od njega.

Poza: Misionarski položaj na zadnjem sedištu automobila
Sam naziv govori sve – ona leži, a muškarac leži na njoj. Vrlo je verovatno da vam neće biti udobno kao na krevetu, ali uz malo mašte misionarski položaj se može i te kako osvežiti.

Ovo su osnovne i najlakše izvodljive poze u automobilu, naravno da nisu jedine, a na vama je da eksperimentišete.

Slični tekstovi

Comments are closed.