Prosize kapsule

Sexy “Modelsice” – padamo na ljubav

ucesnice spota Models - Zmurke1

U razgovoru za februarsko izdanje “MAN”-a, prvog balkanskog online magazina za muškarce, atraktivne članice najpopularnijeg domaćeg ženskog benda “Models” otkrile su nam da vole muškarce “koji iskreno vole i poštuju svoje devojke”. Njihovo tajno oružje je “rad, rad, i samo rad”, a najlakše ćete ih oboriti sa vrtoglavo visokih štikli ako im “poklonite svoje srce”. Predstavaljamo vam sexy Modelsice!

Najčešće ih smeštaju u kalup sponzoruše, a one se nikada ne trude da tuđe mišljenje promene. Bez dlake na jeziku članice ove grupe često o sebi otkrivaju ono što neko drugi nikada ne bi, ali one su Modelsice – može im se!

Grupa models zmurke1

Iz njihovih (tajno) javnih ispovesti saznali smo da je Anastasija Buđić uvek spremna da svoje seksulane fantazije prenese u realan život, pa je tako najneobičnije mesto na kojem je ova devojka zanosnih oblina imala seks – taksi.

Milu Kaluđerović očigledno privlače malo stariji muškarci, pa je tako tokom 2011. godine imala kratku romansu sa glumcem Mimom Karadžićem. Osim divlje strane ima i onu drugu, nežniju. Tako je Mila jednom prilikom, u popularnoj gradskoj četvrti Los Anđelesa, usnimljena dok igra uz pesmu koju joj peva ulični reper.

nova lica models1

Dragana Rogojević toliko brine o svom izgledu da ju je situacija u kojoj su joj na jednoj proslavi čarape stalno spadale umalo dovela do suza. Krajem 2013. godine posebnom japanskom metodom istetovirala je obrve, i time dokazala da joj je izgled na prvom mestu.

Iz revolta zbog priča da „Modelsice“ ne umeju da pevaju, Ivana Žigić u avgustu prošle godine rešila je da pokaže svoj talenat. Uživo je zapevala popularni hit iz 1983. godine, “Ain’t nobody’’ čiju originalnu verziju izvode Rufus i Čaka Kan. Da li ova modelsica zaista ume da peva? Pogledajte snimak pa procenite sami.

O članicama koje su u grupu ušle ove godine zna se malo, ali dovoljno. Dragana Mitar uživa u seksualnim eksperimentima, a u krevetu je prava đavolica. Mada je prilično mlada, ni Ružica Veljković ne zaostaje za svojim koleginicama. Ona se već duže vreme bavi modelingom pa je tako 2013. godine proglašena „Naj modelom godine“.

Kao i uvek, „Modelsice“ su nepredvidive, ne znamo njihov sledeći korak, ali znamo da će se o njemu kada se dogodi dugo pričati.

 

Ime i prezime: Anastasija Buđić

Rođena: 1984.

Porodica: Otac joj je poznati beogradski paparaco Zoran BuđićKobra

Zanimanje: Model

anastasja budjic1

 

Osim što peva i pozira, Anastasija studira na Pravnom fakultetu u Beogradu. Svako ko je bolje poznaje rekao bi da je pomalo buntovna i zaljubive prirode, kao i da je veoma druželjubiva. Ona ne krije da se podvrgnula hirurškim zahvatima kako bi dobila lepše usne i grudi. Jedna od možda najupečatljivijih stvari kada je reč o Anastasiji jest ta da je ona bila prva Srpkinja čija je fotografija objavljena na naslovnoj strani francuskog izdanja časopisa “Plejboj” nakon čega su se njene fotografije, 2007. godine, pojavile širom Evrope. Anastasiji ni rijaliti programi nisu strani Učestvovala je u drugom serijalu “VIP Velikog Brata” 2008. i u petom serijalu Farme 2013.

 

Ime i prezime: Dragana Rogojević

Godište: 1986.

Zanimanje: Model

 dragana rogojevic1

Prijatelji Draganu opisuju kao pozitivnu i druželjubivu osobu. Njen životni moto je: “Onaj ko želi nešto da stvori i napravi u životu, to i uradi, a onaj ko ne želi, zapravo samo nađe izgovor”. Knjige u kojima je najviše uživala su “Hiljadu čudesnih sunaca” i “Moć podsvesti”. Kao i svaka devojka koja brine o svom izgledu, Dragana voli zdravu hranu. Omiljena namirnica joj je šargarepa, a najdraže jelo losos spremljen na hiljadu načina.

 

Ime i prezime: Mila Kaluđerović

Rođena: 1988.

Zanimanje: Model

 mila kaladjurdjevic1

Jedan od najvećih uspeha Mile Kaluđerović definitivno je slikanje za naslovnu stranu časopisa “Plejboj”, a baš ona bila je prva Crnogorka na naslovnoj strani tog magazina. Njen život došao je u žižu javnosti tokom kratke romanse koju je imala sa poznatim glumcem Mimom Karadžićem, pre tri godine.

 

Ime i prezime: Ivana Žigić

Rođena: 1985.

Zanimanje: Model

 ivana zigic1

Ivana se smešila sa naslovnih strana mnogih časopisa za muškarce, a najpoznatija nam je kao lice s naslovnice magazina “CKM”.

 

 

Ime i prezime: Dragana Mitar

Rođena: 1991.

 dragana mitar1

Dragana voli da vreme između ustajanja i večeri provede što kvalitetnije. Uživa u maminom gulašu kao i u knjigama a jedna od omiljenih joj je “Gordost i predrasude”. Najviše voli domaće filmove, a “Tri palme za dve bitange i ribicu” mogla bi da gleda danonoćno.

 

Ime i prezime: Ružica Veljković

Rođena: 1991.

Zanimanje: Model

 ruzica veljkovic1

Ružica navija za Partizan, a omiljene boje su joj plava i crna. Vodi se time da u životu nikada ne treba odustati. Osim posla modela ona uživa u glumi i plesu. Voli životinje, a omiljene su joj mačke i rakuni.

Slični tekstovi

Comments are closed.