Prosize kapsule

Ispovest nimfomanke – spavala sam sa 300 muškaraca

article-2570294-1BE8E9B100000578-607_634x912

Nesa Džej (24) iz Norfolka, sebe vidi kao sasvim normalnu i prosečnu devojku. Jedino što je neobično u vezi sa njom jeste neutoljiva glad za seksom koju pokušava da ugasi od 16. godine. I ne polazi joj za rukom.

– Seks praktikujem od 16. godine. Tada mi se prvi put javila potreba za zadovoljavanjem mojih seksualnih užitaka. Priznajem, vremenom je povremen seks prerastao u naviku i zavisnost bez koje ne mogu da zamislim dan, ali ne smatram sebe nakazom ili čudnom. Seks je normalna ljudska potreba i zašto je ne bih zadovoljila ako time ne povređujem nikoga – kaže ova nimfomanka koja je do sada spavala sa 300 muškaraca, prosečno u seksu i “diranju” sebe provodi oko pet sati, a najbolji rezultat zabeležila je u 18.. godini, kada je tokom jednog meseca spavala sa 30 muškaraca.

– Ovih dana gledam da malo suzbijem svoje potrebe, jer nemam dovoljno vremena za sve ostalo, tako da seks sa pravim muškarcima polako zamenjujem seksualnim pomagalima. Otkrivam svet seks igračaka, i mogu vam reći da mi se dopada – priznaje Nesa. Inače, u izboru muškaraca nema posebne kriterijume. Važno joj je samo da nisu čudni i opasni.

– Neko vreme startovala sam ljude u supermarketu. Malo popričam sa njima, procenim kakvi su, i ako mi se učini da su normalni, vodim ih kući na seks – kaže ona.

Slični tekstovi

Comments are closed.