Prosize kapsule

Osam stvari koje ne možeš da promeniš kod nje

Devojka-garderoba

Kasni, pametuje, kupuje cipele… tome nema leka. Ne trudi se da kod svoje devojke promeniš sledeće…

Uvek kasne

Naravno, to ne važi za sve devojke, ali većinu njih gotovo da usrećuje to što će dečko morati malo da je sačeka. Bez obzira na to što ona možda i pokušava da stigne na vreme, čini se kao da joj je kašnjenje “urođeno”. Ipak, nemojte da se ljutite – to što kasni verovatno znači da se ulepšava za vas!

Spremanje za izlazak

Nije važno da li idete u fensi restoran, bioskop ili na kafu… gde god da izlazite, njoj je potrebno vreme (uglavnom mnoooogo vremena) da se spremi. Takođe, koliko god ranije da počne da se sređuje, uvek joj fali još neki minut da popravi šminku, namesti kosu…

Organizacija

Devojke uglavnom vole da prave listu i raspored za sve – šoping, spisak ljudi kojima je u skorije vreme rođendan, obaveze koje treba da završi, recepti i slično. Neke od njih su toliko opsednute zapisivanjem svega i svačega da im malo nedostaje da sastave i spisak spiskova i lista koje su već napravile. Ipak, ne nervirajte se – to je jednostavno ženski način organizacije koji im pomaže da obave sve što treba na vreme (ali na kraju ipak često kasne?!).

Prljavi sudovi

Dok veliki broj momaka voli da malo “iskulira” nakon obroka, većina devojaka će odmah ustati da raspremi sto i opere sudove. Imajte razumevanja – one prosto ne mogu da sede mirno dok su oko njih nered i haos.

Uvek najbolje znaju

Dame vole da kontrolišu situaciju, zato ne pokušavajte da im kažete da greše. Čak i ako nije tako, one su uvek u pravu kada se posvađate, a na vama je još jedino da to prihvatite. Ne žele one da vam naređuju, taman posla! One samo kažu ono što misle i očekuju od vas da budete saglasni sa tim.

One i njihove cipele…

Većini muškaraca dovoljna su dva, tri para obuće, dok devojke ne odustaju dok sobu ne ispune različitim modelima. “Ove idu uz onu haljinu, ove uz novu suknju…” Za njih je kupovina novih cipela neka vrsta hobija. Čak i kada ne kupuju, verovatno vas smaraju da svratite u radnju i “samo” pogledate.

Ne menjaju svoje mišljenje

Možda su ponekad neodlučne i ne znaju šta hoće, ali kada odluče – ne pokušavajte da promenite njihovo mišljenje! I ne zaboravite, one su uvek u pravu. Tačka.

Vole komplimente

Dama će se uvek obradovati kada primetite njenu novu frizuru, minđuše, cipele… Zapravo, ne samo da će ih to usrećiti, već one uglavnom očekuju od vas kompliment kada na sebi imaju nešto novo, i verovatno će se naljutiti ukoliko im ne ispunite to očekivanje.

Ako ste već pomislili: “Ja nikada ne bih trpeo ovo kod devojke”, možda ste u pravu, ali kada nekoga volite, ove sitnice ne doživljavate kao nešto što “trpite”. To je jednostavno ona, onakva kakvu je volite.

Slični tekstovi

Comments are closed.