Prosize kapsule

Omiljena boja otkriva kakvi ste u seksu

crvena Models (cetiri)

Verovali ili ne, ali nijanse odeće koju žena ili muškarac najčešće nose, farba kojom kreče stan ili boja automobila mogu da vam otkriju veoma mnogo o seksualnom životu te osobe.

Ukoliko vas kopka kakav će vaš novi dečko biti u krevetu, koliko mu je jaka seksualna želja ili koliko često doživljava orgazam, pitajte ga koja mu je omiljena boja.

Isto važi i za žene – boje određuju njihove seksualne sklonosti. Ako ništa, bar ćete se zabaviti čitajući tekst. Ko zna, možda i ima istine.

Crvena: Crvena simbolizuje strast, pa zato osobe koje vole ovu boju znaju da uživaju u seksu i fizičkom kontaktu.

Sklonije su agresivnijem nastupu prema suprotnom polu, a ako se spoje dve osobe koje vole crvenu, par će često da eksperimentiše i isprobava nove stvari.

Žuta: Ako volite žutu, to znači da obično dobro kontrolišete svoj seksualni nagon i u krevetu prepuštate dominantnu ulogu partneru.

Nikada ne odbijate tuđu inicijativu, ali retko ćete nametnuti sopstvene želje. Najvažnije vam je da vama draga osoba bude zadovoljna.

Zelena: Oni kojima je omiljena boja zelena su nežni i osetljivi kada je reč o seksu. Žena koja voli ovu boju će voditi ljubav celog života kao da joj je prvi put, a muškarac će biti saosećajan i spreman da ispuni želje svoje partnerke. Oboje su verni jednoj osobi i ne mogu da zamisle seksualnu avanturu sa nekim drugim.

Plava: Ljubitelji plave seks doživljavaju kao umetnosti i njihov pristup je elegantan.

Muškarac se ponaša kao pijanista, pažljivo istražuje telo žene i osluškuje njene potrebe.

Žena uživa u predigri podjednako kao i u ljubavnom činu, darežljiva je i nežna.

Ljubičasta: Ako ste obožavatelj ljubičaste, seks vam se može učiniti kao gubljenje vremena.

Žene koje vole ovu boju više brinu o tome da li će im se pokvariti frizura, nego da li će priuštiti zadovoljstvo partneru i sebi.

Muškarci pristupaju vođenju ljubavi kao poslovnoj obavezi i nemaju sluha za tuđe želje.

Siva: Neodlučni i nesigurni ljubavnici su oni koji biraju sivu boju. Često im je potrebno mnogo vremena da donesu odluku i teško im je da se obavežu.

Seks im ne predstavlja uzbuđenje već samo način da zadovolje potrebe. Loše se slažu sa drugim bojama.

Slični tekstovi

Comments are closed.