Prosize kapsule

Poze u seksu inspirisane životinjama

dylrb6

Sam pomen popularne poze “doggy style” asocira vas na nešto malo drugačije, i na potpuno uživanje u divljem, strastvenom seksu.

Ali to nije jedina poza inspirisana svetom životinja. Istražite svet seksa i otkrijte neobična imena možda već isprobanih poza. A, ako ih do sada i niste isprobali – sada to nadoknadite.

Kobra položaj: Radi se, naime, o tantričkoj verziji misionarske poze u kojoj se muškarac treba podići na laktove. pa podseća na Kobra pozu u jogi. Umesto da se kreće napred-nazad, trebalo bi da pravi kružne pokrete sa bokovima kako bi što više stimulisao vašu G-tačku i klitoris.

Doggy: Ovo je jedna od poza s kojom nikada ne možete da pogrešite i koja nikada neće izaći iz “mod”e. Iako tokom “doggy” seksa muškarac ima potpunu kontrolu nad situacijom, nijedna žena se u ovom slučaju još nije bunila na dominaciju jačeg pola. Dame sve mogu dodatno da začine halterima i visokim potpeticama koje će izludeti vašeg partnera.

Lisica za potpuni užitak: U ovom položaju žene u misionarskoj pozi noge podižu u vazduh i stavljaju ih na partnerova ramena, prilikom čega je penetracija u vagini znatno dublja, a time i uzbuđenje veće.

Zmajeva poza: Ovo je svojevrsna tantrička verzija “doggy” poze tokom kog se možete u potpunosti prepustiti uživanju. Stavite par jastuka ispod stomaka i lezite, umjesto da ostajete na nogama i rukama, a vaš partner neka legne na vas.

“CAT” za orgazam: Poza CAT (coital alignment technique) je odlična varijacija misionarske poze, pa u velikom broju slučajeva garantuje orgazam. Tokom seksa u toj pozi, muškarac se mora pomerati prema napred s ramenima gotovo naslonjenim na ramena svoje partnerke. Tom pozom snažnije se stimulira klitoris, što znatno olakšava orgazam.

0 komentara na “Poze u seksu inspirisane životinjama