Prosize kapsule

10 stvari za koje ONE misle da su nam seksi

fun-facts-about-nipples306836310-sep-20-2012-1-600x400

Kosmopoliten, El, Vog i ostale ženske riznice „seks i grad“ saveta tipa „kako ga smuvati, zadržati, osvojiti, seksualno mu udovoljiti kako me nikada, ali nikada, nikada, nikadaaaa  na svetu ne bi ostavio zbog druge devojke, već me oženio, sagradio kućicu sa belom ogradom i bašticom i napravio bar dvoje dece, da mu ih pod stare dane stavim poput okova na na noge, dok se ja igram sa baštovanom u baštici“ muškarcima su najkorisniji da bi sagledali psihologiju ženskog (pogrešnog) prosuđivanja. Evo deset stvari za koje su one ubeđene da nas „pale“, a nije tako.

 

Pućenje

Da li ste se zapitali zašto većina devojaka na selfijima izgleda kao da im je bumbar izjedao usne? Zato što misle da je pućenje privlačno, i da nas pali. U njihovim glavama, one izgledaju kao Anđeline Žoli, a nisu svesne da je patka odgovor koji traže.

 

Ručni rad

Ponekad žene pokušaju da nam udovolje – ručno. I to je divno od njih. Mogle bi to i češće da rade. Ali samo ako znaju kako. Postoji razlika između udovoljavanja i odvaljivanja. Dame, muški polni organ je nežna stvar. Zato, poradite na tehnici.

 

Bradavice

Možda pali kod žena, ali ista tehnika kod muškaraca daje druge rezultate. Polako sa stiskanjem, grickanjem i gnječenjem.

 

Bebeći glas

Zabelešk devojkama: simpatično u početku, kasnije već želim da ti odalamim šamarčinu i viknem – ODRASTI!

 

Preterano stenjanje pri seksu

Izvini, kad tako uzdišeš, ne znam da li da te je*em ili da te odvedem kod lekara.

 

Izigravanje glupog avgusta

Ok. Ponekad deluje slatko, ali vremenom razgovor sa debilom ubija želju za seksom. Pogodi šta – smaraš.

 

Uhvati me ako možeš

Devojke, svaki „pas“ će trčati za „zekom“ samo dok mu pažnju ne privuče onaj kog je lakše uhvatiti. Pamet u glavu.

 

Ljubavni ugrizi

Izvini, ne palim se na „Sumrak sagu“. Hoćeš da se igramo „Teksaškog masakra motornom testerom“? Smanji doživljaj.

 

Parfem

Istina, mirisi su jedan od najjačih afrodizijaka. Ali ne ako se mere u broju bočica parfema koji si izlila na sebe pre nego što ćeš doći na sastanak.

 

Solarijum

Da, oduvek smo sanjali o seksu sa narandažstom nimfom iz Spilbergovih naučno fantastičnih filmova. Devojko, otiđi presvuci kožu, otarasi se tog raka kože, pa se vrati da se povatamo.

 

 

Slični tekstovi

Comments are closed.