Prosize kapsule

Tipovi muškaraca koje žene ne podnose

dating

Do sada smo već apsolvirali da uprkos svemu što mediji pokušavaju da nam serviraju, od metroseksualaca, preko tipova koji se modom izgovaraju za očiglednu privrženost ženskoj odeći do šatro uglađenih „džentlmena“, žene vole muško u njegovom izvornom, može se reći – praistorijskom obliku. Da lovi, štiti i dobro je*e. Ups, da li smo smeli da upotrebimo tu reč javno? Ma, je*e nam se za pravila, eto je opet. Svejedno, ipak, postoji nekoliko tipova muškaraca koji žene odbijaju po cenu svega. Upoznajte ih!

 

Ženomrzac

 

Ovaj tip muškarca, da li zbog nerešenih problema sa majkom koji datiraju iz detinjstva, bolnog raskida ili još bolnije polne bolesti koju mu je slučajno prenela prva devojka (a klela se da je bila nevina), mrzi žene. I to ne krije da pokaže u svakoj prilici. Čak i na romantičnoj večeri kada će partnerki prekoputa reći nešto u stilu – Draga, večeras divno izgledaš. U toj haljini izgledaš zanosno poput svake raspale drolje što većina žena na svetu i jeste. Kurvo! Hoćeš još malo vina?

 

Propovednik

 

On ne pije, ne puši, ne psuje, košulje pegla po šavu, frizuru „tera“ na razdeljak, sredom i petkom posti, nedeljom odlazi u crkvu, leže u 10 i spava propisanih osam sati. Ipak, žena se vara ako misli da je reč o jednom dosadnom liku kojem mama i danas podgreva mlekce pred spavanje. Brak sa njim najčešće donosi uzbuđenja poput sado-mazo seksa, voli bol, a najviše uživa u kvalitetnom spenkingu. Takođe, ženu povremeno dobro „spenkuje“ – po glavi, stomaku, ili gde stigne, tek da joj održi koncentraciju i vernost na nivou.

 

Svađalica

 

Razgovor sa ovim muškarcem u drugoj rečenici pretvara se u debatu sa jedinim mogućim ishodom – njegovom pobedom. On ne priča o lepom vremenu i ne priseća se divnih zajedničkih uspomena. U razgovoru se služi argumentima, a devojka MORA da poveruje u svaki jer je to jedini način da živa ode kući. On je uvek u pravu, ti si glupa – pomiri se sa tim!

 

Cicija

 

On će devojku pozvati na večeru, a onda će mu kod dezerta pozliti i samoinicijativno će popiti ustajalu vodu iz obližnje vaze ne bi li u roku od pet minuta (taman dovoljno da ona u panici izvadi novčanik i plati račun) završio u Hitnoj pomoći. Kada je reč o novcu, on ne bira sredstva – da bi ga uštedeo.

 

Dosadnjaković

 

Ovaj tip muškarca sreće se najčešće na online četovima za muvanje, a jedini način zbog kog je pristao na romantičnu večeru sa devojkom jeste da bi je na kraju večeri povalio. Do tada, neće se libiti flertovanja sa konobaricom, „ribolovačkih“ priča, pa čak ni otvorenih pitanja, u fazonu – voliš li otpozadi?

 

Uobraženko

 

Glavna odlika ovog muškarca je maksimalna arogancija. Ako devojka odluči da prošeta sa njim uveče po parku, može da očekuje sledeće – čoveku koji prodaje kokice održaće bukvicu o presoljavanju porcije, slučajnom biciklisti čije je zvonce u njegovom mozgu odjeknulo poput protivpožarne sirene olupaće prevozno sredstvo o glavu, a idiotu koji nije pokupio govance za svojom pudlicom ponudiće prepariranje njegovog kućnog ljubimca.

 

Emotivac

 

Ako ste mislili da muškarci ne plaču, onda niste upoznali ovaj tip muškarca. On obožava da plače i razgovara o osećanjima. Seks sa njim je za većinu devojaka pre psihoterapija nego užitak.

 

U slučaju da se prepoznate u bilo kojem od ovih tipova – MENJAJTE SE!

Slični tekstovi

1 komentar on “Tipovi muškaraca koje žene ne podnose

  1. Koja gomila gluposti. Kao da su zene neka neidentifikovana bica. Zene su razlicite osobe, kao i muskarci. I ako jednoj zeni ne odgovara ovaj ili onaj tip muskarca, to ne znaci da nekoj drugoj on nece odgovarati. Recimo, muskarac cicija moze da odgovara zeni ciciji, zar ne?
    Gde li samo pronalazite ovakve glupe tekstove, da mi je znati.