Prosize kapsule

Kajli, matora glupača koja snima porniće

Ubrzo pošto je objavila spot za pesmu “Sexercise” Kajli Minog “popila” kritike. U belom trikou i crvenim cipelicama Kajli je pokazala kako se izgleda kao seks-bomba u 45. godini, ali to se nije dopalo jednom (velikom) delu Internet zajednice.

“Skinula se kako mi ne bismo provalili da je pesma loša”, bio je komentar jednog korisnika na društvenim mrežama, dok su drugi išli toliko daleko da su njeno novo ostvarenje okarakterisali kao pornić.

Ono što posebno upada u oči jeste činjenica da je dobar deo negativnih komentara posvećen i njenim godinama… “Kada ovakav spot snimi neka devojka od 20 godina, pomislim ‘u redu je, njoj još raste mozak’, ali kada vidim da to uradi žena od 40 i kusur, pomislim ‘glupača'”

Osim što je seksi spot za novu pesmu Kajli Minog opisan kao pornić, pesma kao “osrednja”, a Kajli kao “glupača”  pojedinci su moralisali da njeno ponašanje u spotu nije primereno zbog svih onih devojaka koje u njoj vide uzor.

 

Slični tekstovi

1 komentar on “Kajli, matora glupača koja snima porniće

  1. Za našu omladinu i decu, MNOGO JE BOLJE DA POGLEDAJU OVO, DA I POSLE 40 GOD. ŽIVOTA OSTANU MLADI, A NE IZVEŠTAJE SA RATIŠTA, I KAKO AMERIKA DELU DEMOKRATIJU U EGIPTU, LIBIJI, IRAKU… a to se prikazuje na tv-ekranima, slobodno, celog dana, lipti krv i suze…