Prosize kapsule

Trikovi zavođenja – za momke i devojke

460_relationship_expert_flash

Igranje ljubavnih igara po prinicipu “ko će kome da pokaže da je mu je manje stalo i na taj način demonstrira koliko je kul“ postale su sastavni deo muško ženskih odnosa u savremeno doba. Kako bi mogli temeljno da se pozabavimo ovom problematikom, neophodno je pre svega opisati igre koje igraju momci i devojke. Moguće je da ćete se u nekima i prepoznati. Nakon toga, pokušaćemo da osvetlimo njihovu suštinu i motive koji leže u osnovi ovih ljubavnih manevara.

 

Igre koje igraju devojke

 

Devojka koja ne želi da se dečko ohladi od nje, nastojaće da mu ne pokaže koliko joj je stvarno stalo. Trudiće se u izvesnoj meri uvek da ga drži na distanci, neka se pita da li je stvarno ima! Ponekada će onako usput da spomene svog bivšeg dečka koji ju je pozvao na kafu ili će mu neobavezno saopštiti kako ju je startovao neki dečko na žurci…Ona igra na kartu ljubomore uverena da je ljubomora najbolji afrodizijak! Provera telefona i pregledanje njegovih poruka preporučuje se bar jednom nedeljno. Ona nastoji da stvari drži pod kontrolom kako bi izbegla da bude ponižena prevarom ili nekim drugim nedoličnim ponašanjem svog dečka.

 

Ukoliko se nalazi u fazi muvanja sa dečkom ona mu se povremeno neće javiti na telefon kada zove. Na taj način će mu staviti do znanja koliko je tražena i cenjena u muškom društvu…Svi njeni napori biće uloženi u kreiranje slike jedne slobodne, spontane, samodovoljne devojke. Emancipacija je njeno drugo ime! Ako je na facebook-u ona će staviti na profil najreprezentativniju sliku koja otkriva bogat i glamurozan socijalni život koji ona vodi. Pored toga što facebook koristi kao sredstvo da se prikaže u najboljem svetlu, on joj služi i u nizu detektivskih aktivnosti. Koristeći facebook ona saznaje gde se on kreće i na kojim mestima bi bilo dobro da „kao slučajno“ bude kako bi ga srela.

 

Na predlog dečka da raskinu ona ostaje pribrana i hladna. Naravno da mu neće pružiti to zadovoljstvo da vidi da je povređena. Ona će se i sama složiti sa njim da je raskid najbolje rešenje. Ubrzo nakon raskida pronaći će novog dečka i dati sve od sebe da njen bivši to sazna! Ako joj pođe za rukom da je on sretne negde srećnu i zadovoljnu u zagrljaju svog novog dečka to je onda pun pogodak!

 

Igre koje igraju momci

 

Dečko koji je rešen da se devojka istinski zagreje za njega nakon prvog sastanka joj se neće javiti neko vreme! Na taj način će osigurati da se ona pita zašto se on ne javlja. Ovaj manevar mu garantuje da ona ne prestane da misli na njega. Pošto ju je pustio da čeka na poziv par dana, on će se javiti i reći kako je bio zauzet silnim poslovima i kako nije bio u prilici da se javi. Ovaj potez omogućiće mu da ostavi utisak vrednog, odgovornog i poslovnog muškarca.

 

S obzirom da je nedostupnost siguran recept u osvajanju devojaka, on će joj staviti do znanja da je u nerazrešenom odnosu sa svojom bivšom devojkom i da je situacija krajnje komplikovana. Sa ovom informacijom, ona ne samo da će stalno misliti na njega nego i kada joj se ne javlja ona će razbirati po glavi sa kim je i da nije možda sa svojom bivšom?!

 

Kada se konačno upuste u vezu, on će suptilno da je čini ljubomornom. Pored ljubomore on će primenjivati čuvenu tehniku „emocionalnog klackanja“. To znači da je čas veoma topao, čas veoma hladan…Na taj način ona neće nikada biti sigurna na čemu je i ulagaće sve svoje napore da ostane uz njega i potrudi se da topla faza što duže traje.

Comments are closed.