Prosize kapsule

Brze vežbe za snažne mišiće

Muscles-Strong-Sexy-Man-Model-Widescreen-768x1366

Imate ukupno 15 minuta slobodnog vremena, i to u pauzi između dva sastanka, posle kojih vas očekuje rođendanska zabava najboljeg prijatelja vaše ćerkice iz zabavišta, ili druženje sa ekipom u lokalnoj birtiji. Dakle, vremena za teretanu nema. Ali za vežbe tih četvrt sata sasvim je dovoljno. Predstavljamo vam program od 12 vežbi koji će svakodnevnim praktikovanjem vaše telo za kratko vreme dovesti u tip-top stanje. Za izvođenje potrebni su vam stolica, zid i sedam minuta vremena.

Mnoga istraživanja pokazala su da visoko intenzivan trening od svega nekoliko minuta može proizvesti molekularne promene u mišićnoj masi jednake dugim treninzima smanjenog intenziteta poput trčanja ili vožnje biciklom.

Iron Abs za vas

Kako biste izvukli maksimalnu korist iz ovog programa, potrebno je između vežbi praviti pauze za oporavak od 10 sekundi. Tokom svakog seta vežbi, mišići koji se ne koristite odmaraju, zbog čega je bitno da vežbe izvodite tačnim redosledom.

7-minutne-vjezbe

Svaka vežba traje 30 sekundi, a intenzitet treba biti takav da dosegnete otprilike nivo neugodnosti 8 na skali od 1 do 10. Tih sedam minuta vežbanja mora biti veoma bolno i neprijatno iskustvo. Samo tako vežbe će imati pravi efekat. Dobra vest je da je reč o svega sedam minuta agonije. Sedam minuta koji će od vašeg tela napraviti čudo!

Slični tekstovi

Comments are closed.