Prosize kapsule

Kako povećati penis – arapsko muženje

6d5995d3-5f4e-499a-8cfd-a06200ab58b1_550_413.jpg

O tehnikama povećanja muškosti već smo pisali u nekoliko navrata. Pozabavili smo se Kegelovim vežbama, a sada ćemo pojasniti jednu egzotičnu metodu koja nam stiže sa istoka. Takozvano “muženje penisa”, muškarci Orijenta koristili su vekovima. Znanje se prenosilo s oca na sina i najpouzdanija je prirodna metoda produžavanja penisa. Ova vežba obogaćuje penis krvlju, tako da se posle nekoliko meseci redovnog praktikovanja predeli koji zadržavaju krv u penisu povećavaju i tako stalno mogu zadržavati sve veće količine krvi. To povećava penis. Vežba zahteva 20 do 30 minuta, a izvodi se na rubu stola odnosno kauča ili su stojećem položaju. Za nju je potrebno malo lubrikanta ili dečjeg ulja. Tokom vežbe se ne preporučuje ležanje zbog gravitacije koja smeta “muženju”.

 

Tehnika

 

Za prave rezultate vežbu je potrebno izvoditi na dnevnoj bazi, jer jedino tako erektilno tkivo penisa ostaje u dobroj formi i čuva se cirkulacija. Pre samog izvođenja potrebno je razgibati penis i pripremiti ga vrućim zagrevanjem o čemu se bolje možete informisati iz naših ranijih tekstova na ovu temu.

Koraci vežbe su sledeći:

1. Masiranje penisa do delimične erekcije.

Za tu vežbu je potreban tretman penisa u korenu palcem i kažiprstom, čime krv ostaje u penisu. Slikovito, napravi se znak ‘OK’ oko penisa. Palac i kažiprst se čvrsto spoje oko penisa i potiskuju krv u njemu napred duž erektivnog tkiva do glavića. Kad prva ruka prođe celi put, palcem i kažiprstom druge ruke napravi se isto. Tempo je smiren, ruka sledi ruku kao kod pravog muženja.

Posle trideset minuta na glaviću će se pojaviti crvene tačkice što je najbolji znak da ste postigli željeni rezultat. One nastaju zbog rastezanja predela u kojima se nakuplja krv. Da bi bilo što manje tih ‘oštećenja’, može se početi polako i nežno pa zatim pojačavati. Optimalno vreme vežbe jeste trideset minuta, ali ono se blago povećava od deset minuta na dvadeset, pa tek onda na pola sata u drugoj nedelji vežbanja kako bi se izbegao “zamor materijala”. Vežbu ne treba praktikovati pod tušem i sa sapunom, jer će se pojaviti bol usled sasušivanja kože, a veoma je važno da izbegnete potrebu za ejakulacijom. Vežba je veoma korisna i kod učenja odlaganja ejakulacije i produženja polnog odnosa.

Slični tekstovi

Ostavite komentar