Prosize kapsule

Sofi Rid – 69 mi je omiljena seks poza

ibi6ez1p5aRGaM

SOFI RID JEDNA JE OD NAJZANOSNIJIH PLAVUŠA DANAŠNJICE, A TU TITULU PRAVDA SA DVA DOBRA ADUTA, ILITI SA DVE JAKE PETICE – LEVOM I DESNOM. KAKO JE SVI OBOŽAVAMO VEĆ GODINAMA, I KAO NATSOVU DUPLERICU, I PLEJBOJEVU ZEČICU I U MNOGIM DRUGIM FORMAMA, OKOLNOSTIMA I POZAMA, RED JE DA JOJ ČESTITAMO 25. ROĐENDAN KOJI JE PROSLAVILA 18. MAJA. ZAUZVRAT, SOFI NAM OTKRIVA ŠTA MISLI O SVOJIM GRUDIMA, SEKSU I KAVALJERIMA.

i9vPPXTIQQ3Zu

 

O flertu

Uvek koristim svoje grudi kada flertujem sa muškarcem. Obožavam da ih utegnem u usku odeću ili za broj manji brus, kako bi izgledale još veće. Onda izvedem provereni stari “ispalo mi” trik, kako bi on pri saginjanju zabio nos u moj dekolte. Onda ih još malo promeškoljim da začinim igru. Ma, moje devojke obožavaju momke. Kada prođe neki zgodan macan, one pojure za njim kao da su namagnetisane.

j2ALvWRqTHxiq

 

O druželjubivosti

Redovno mažem grudi hidratantnim kremama kako bi bile lepe i sjajne. Ponekad kad krenemo u šetnju gradom, one same izlete napolje kako bi pozdravile poznanike, ali ne zameram im. One su druželjubive. Uostalom, ni ja ni one ne volimo linije od kupaćeg kostima na osunčanoj koži, zato smo u toploj vodi uvek gole.

iYfMklahwbJ1

 

O manirima

Maniri su veoma važni. Ako je momak nepristojan prema meni ili konobaru na prvom sastanku, budite sigurni da drugog neće ni biti. Ovih dana, momci, ionako samo znaju da ti uvale jezik do krajnike, gurnu ruku ispod suknje i gurnu na dušek, a to uopšte nije seksi. Više niko ne ljubi ruku. Gde su nestali kavaljeri?

iWZID9CI6QOuT

 

O predigri

Momci ne potcenjujte moć predigre. Grudi su tu da budu stiskane, a devojke vole kada se igrate njima. Ali nemojte ih tretirati kao da su meso. Ljubite ih i mazite nežno, jer one to zaslužuju. I nikada nemojte zapostaviti jednu ili drugu, jer će biti tužne.

iNXa8JCyqt0hH

 

O seksu

Volim pećinski seks. Zgrabi me, podigni i odnesi do kreveta. Iskoristi me kao pravi muškarac. Eventualno reci “hvala” kada završiš. PS. Možda će se nekome učiniti nepristojnim, ali moja omiljena seks poza je čuvena 69. Svaki put “upali”. Momci, nadam se da hvatate beleške.

iwTeVSLSGdxEp

 

O velikim grudima

Velike grudi imaju svojih prednosti i mana. Na primer, momci ih obožavaju, ali dok trčim na traci u teretani, prave mi velike probleme jer skaču svuda naokolo. Prosto poželim da mi ih neko pridrži. Ima li dobrovoljaca?

jjB08Vfg1aH3S

 

O Fejsbuku

Da moje sise imaju Fejsbuk profil, imale bi mnogo drugarica sisa iz svih delova sveta. I ne bi se družile samo sa sebi sličnima. U društvo bi primile i one manje. Tek da budu ljubazne.

ibn6V3gOowfwbh

Slični tekstovi

Comments are closed.