Prosize kapsule

Bockanje rečima

Dejan_2

Ovo je moja slika dok sam siveo u Annaberg-Buchholz

Cao zovem se Dejan, imam ozbiljna problem sa curama. Posedujem jako samo pouzdanje nemam complex da im pridjem jedina stvar jeste sto mi stvara problem jeste moja oratorika .. znaci razgovor ili prica znam da obratim paznju na komplimentima ali kad je upitanju “BOCKANJE RECIMA” tu sam jako slab I gubim sve sanse . Interesujeme dali postoje neke sanse kako I na koji nacin popravim pricu sa curama. Cao Dejan

 

Ćao, Dejane,

baš je čudno što misliš da je tvoja oratorika slaba jer bi se na osnovu tvog pisma reklo da si vrlo elokventan i da nemaš problem sa verbalnim delom priče kada su devojke u pitanju.

Ipak, ako praksa pokazuje drugačije, ko sam ja da tvrdim suprotno? Ja bih se, na primer, momentalno smuvala sa tobom zbog ovog pisma, tako je slatko i zavodljivo, ali to sam samo ja. Volim da ostvarim prisan kontakt sa svojim pacijentima, da tako kažem.

Da bi popravio svoje verbalne sposobnosti, evo šta ti je činiti.

– Obrati pažnju na komplimentima tako da ih daješ samo ako su iskreni. Žene su pokvarene, umeju da nanjuše kad nešto pričaš samo da bi im se uvukao u gaćice, a onda si nadrljao k’o saigrači Arjena Robena, tačnije – nećeš dobiti ništa.

– Što se tiče bockanja rečima, to je lako rešiti. Prestani da bockaš rečima i pređi na dela. Uošte ne moraš da budeš posebno duhovit ili luckast, budi to što jesi. Istraživanja pokazuju da momci sa slabom oratorikom jebu tri puta više od ovih elokventnih jer toliko smore devojku objašnjavajući joj šta hoće da joj gaće same spadaju samo da bi okončale agoniju.

– Treća i najefekasnija stvar: ćuti. Ako misliš da loše stojiš sa oratorikom, nemoj mnogo ni da pričaš. Budi mističan. Devojke vole povučene i tajnovite momke. Kopka ih šta ima ispod te maske. Ne mora ni da zna da ispod nema ništa. To ti je kao ono kada ribe prevare momke da imaju velike grudi stavljanjem umetaka i nošenjem specijalnih brushaltera. Dok on shvati da je prevaren, već je kasno i nema nazad. Tako i ti. Igraj njihovim oružjem. Budi lukav i prepreden. Oratorika je ionako za budale.

Tvoja i svačija,

Dr. Olja

2 komentara na “Bockanje rečima

  1. pre ce biti da mi je gramatika losa… neka nauci kakose pise samopouzdanje pa neka se javi na kontrolu kod drolje

  2. draga doktorko, zanima me tvoje misljenje, pitanje mi nije seksualnog tipa, nije ni neko patetisanje, cisto zelim da cujem zensku stranu price, elem zaljubljen sam u jednu devojku kao lud, i voleo bi da imam nesto ozbiljno s njom, ali uvek razmislim i vidim s kim se druzi doticna, ako zakljucim da je drustvo amoralno, kulturno se distanciram, i sada je tako, ipak svi kazu da nije ista kao i devojke sa kojima se druzi. Ne znam je dobro, istina, ali veruje da s kim si takav si. Zaboravio sam pitanje. Mozda previse mislim, jebem li ga, ali ne zelim da zavrsim sa losom osobom i najebem, jer sam emotivan ko majmun nazalost.