Prosize kapsule

6 grešaka koje muškarci prave u klubovima

provokativna devojka

Beograd, jedno od najpoznatijih lokacija za izlaske na svetu. Beograd ima vrhunske klubove i splavove, i stalno se otvaraju novi (na primer, ove sezone otvorio se vrhunski klub Angels), a i srpkinje su među najlepšim ženama na svetu, od kojih mnoge vole da izlaze.

Na papiru deluje veoma prosto upoznati ženu svojih snova u klubu tokom izlaska, no većina muškaraca vrati se kući puna frustracije i praznih džepova.

Iako se ponekad osećamo kao da žene u klubove ne izlaze da bi upoznale muškarce, prema istraživanju sajta Ask Men to nije istina. Name, čak 64% žena u klubove izlazi kako bi upoznale potencijalnog partnera. Oko 20% žena izađe samo zato što im je dosadno, te žele da vide šta će se dogoditi. Oko 12% ih izađe isključivo radi zabave, dok veoma mali procenat izađe sa dečkom na sastanak.

Zašto onda baš ja nikada ne upoznam i ne zavedem neku devojku u nekom top klubu kao što su ove sezone veoma popularni Klub 94 ili Klub Angels? Evo nekih muških ponašanja u klubovima i na splavovima, a koja žene izuzetno nerviraju:

1. Prizivanje žena ka svom stolu

Nemojte biti toliki mekušci da žene ka svom stolu prizivate prstom, dok ste udobno zavaljeni u svom separeu, okruženi i sigurni među svojim drugarima. I žene će vaš strah provaliti za trenutak. Takođe, ukoliko pošaljete drugara da vam dovede devojku kako bi je vi upoznali, ugasili ste svoju šansu pre nego što ste je i dobili.

lepe devojke

2. Ne pokušavajte da podignete žene za stol

Istina, ima žena koje obožavaju da su u centru pažnje, pa ma kako do njega došle. Ali većina žena će se od vas ohladiti u trenutku, ukoliko pokušate da ih podignete na stol ili ih na sličan način naterate da rade provokativnije stvari.

3. Kupovina pića ženama, a da ih pre toga niste ni pitali.

Ni žene nisu toliko nepraktične da će odbiti piće koje je već plaćeno, međutim na vas će gledati kao na mlakonju, te od neke dublje veze (osim ukoliko ne mislite biti njen otirač) neće biti ništa.

provokativni ples lezbo

4. Pokušavate poljubiti devojku dok pleše

Ukoliko devojka odluči da pleše sa vama, to znači da samo želi da pleše sa vama. To što ste bili blizu njenog zanosnog tela tokom jedne ipo pesme, ne znači da ste dobili zeleno svetlo da je poljubite, čak iako ste je videli kako se cmaka sa drugaricom. Iako se zna dogoditi da neko smuva ženu u roku od par minuta, taj neko verovatno nisi ti, i ako nisi sto posto siguran da ti je dala zeleno svetlo da je poljubiš, nemoj ni pokušavati. Samo ćeš napraviti sranje.

5. Odmeravanje žena sa šanka

Ukoliko sedite za šankom i ispijate svoje piće dok odmeravate žene u klubu, sve vreme se tripujući da ste kul, pravite kardinalnu grešku. Naime, time pokazujete svim ženama da ne znate kako da im priđete, da se prilaska pribojavate, i da to maskirate svojom “cool” pozom za šankom koju ćete da držite sve dok se ne napijete dovoljno i ne smognete nerava da priđete devojci na koju ste bacali oči celo veče. No, tada je već suviše kasno, jer ste dobili korpu i pre nego što ste to shvatili.

6. Pipkanje ženskih leđa “u prolazu”

Ukoliko morate prođete ili želite da na trenutak pridobijete njenu pažnju, a ona vas ne čuje od buke, potapkajte je po ramenu. Žene ne vole da im nepoznati ljudi dodiruju donji deo leđa, jednako toliko koliko ni vi ne volite kada vam neki lik dodirne leđa.

Nadamo se da svi vi koji ste se ponašali na neki od izlistanih načina, od danas pa na dalje to više nećete raditi.

Comments are closed.