Prosize kapsule

Dr Olja odgovara hejteru

Haters_Logo_Blur

Znači nosite se DOKTORKA U TRI LEPE! Ako ste vi stvarno pre svega savetnik, pa onda taj neki doktor…. Nastup, reči koje birate su vam užasni! Ovo kao da je napisala neka klinka od 17-18 godina ili neka iskompleksirana BEOGRADJANKA… Odvratni ste… Ušao sam na sajt zobg nekih vežbi, pa mi je Vaša tema pala za oko… Medjutim ,totalno razočarenje jedne iskompleksirane, budaletine kao što ste Vi… Ništa pristojnije i lepše nisam napisao jer je pravite previše pametni, filozofirate d ozla boga… ODVRATNI!

Valter

Dragi Valtere,

Muškarci koji vređaju žene dele se dve vrste. Prva vrsta su oni koji su jednostavno nekulturne prostačine. Druga vrsta su oni koji ih vređaju zato što imaju mali polni organ, ali nemaju lupu da to i dokažu. Takođe, nemaju ni veliki auto da taj nedostatak bar malo ublaže i nadomeste.

Naročito je zabrinjavajuće kada takvi muškarci vređaju zgodne i lepe žene kao što sam ja, jer ta netrpeljivost, pored pomenute frustracije malim spolovilom, pokazuje i skrivene homoerotične ili, da budemo skroz otvoreni, pederske sklonosti. I to nije ništa loše samo po sebi, ali jeste loše kada se zbog toga vređaju drugi ljudi.

Moja preporuka za tebe, dragi moj Valtere, je da se suočiš sa svojim frustracijama i rešiš ih što pre. Sa osećanjima koja muče čoveka najlakše je raskrstiti tako što se sa njima suočiš. Antički govornik Demosten je, pre nego što je postao orator, mucao, ali se suočio sa svojim manama i pobedio ih. Pevač Edi Veder je svoj strah od javnih nastupa pobedio tako što je postao pevač, a Enrike Iglesias je frustraciju izazvanu svojom malom muškošću (identičan problem kakav i ti imaš) rešio tako što je otvorio fabriku kondoma.

Ti ne moraš da otvoriš fabriku kondoma, ali možeš da prestaneš da se ponašaš kao kurton prema ženama. One, da ti otkrijem tajnu, kondome još i vole, ali kurtone ne mogu da smisle.

Tvoja i svačija,

Dr. Olja 😉

Comments are closed.