Prosize kapsule

Postani bolji frajer

frajer

Verujem da gotovo svaki muškarac (tajno ili javno) ima želju da bude dobar frajer. U slučaju kada je dobio potvrde da to i jeste, onda bi moglo još malkice pa da bude još bolji. To je prirodna stvar i potpuno je isto i sa ženama, nema sumnje. Međutim ovog puta pišem o stvarima koje devojke smatraju vrlo bitnim karakteristikama dobrog frajera. Ukusi se razlikuju po pitanju spoljašnjeg izgleda i interesovanja, to je jasno… ali ovo su stvari koje se cene i na ceni su, verujte mi.

Nauči da kuvaš!

Nije nenormalno i nije to samo za devojke, mame i žene. Kuvanje je i za muškarce! Ne moram da spominjem najpoznatije muške kuvare širom sveta i koliko puta sam tokom gledanja „24 kitchen“ čula rečenicu: „Udala bih se za njega, još juče!“. Kuvanje je za sve nas. Ali kada muškarac zna i hoće da kuva onda on dobija na seksipilu. Ne samo da pokazuje interesovanje za kombinovanjem ukusa, određivanjem mere i estetskim momentom nego on time govori i da voli da uživa u hrani. To je sasvim sigurno plus kod devojaka.

Fizička aktivnost!

Ne mora teretana i ne mora bildovanje, steroidi, itd. Može planinarenje, roleri, trčanje i slično. Znamo da fizička aktivnost dobro utiče na hormone sreće i da se posle svakog vežbanja osećamo bolje i zadovoljnije. Takođe devojke mnogo više vole momke koji vode računa o svom telu nego trutove i one koji su stalno umorni. Sa vežbanjem samo treba početi i neko vreme istrajati a onda to postane dobra navika.

Obrazuj se!

Ne mora svako da zna sve o svemu da bi bio zanimljiv i interesantan. Ali zato svakog mora nešto da interesuje i svako mora da je stvoren za nešto. Šta god da te zanima, obrazuj se u toj oblasti. Veruj da je vrlo privlačno slušati muškarca kako lepo i pametno priča o nekim stvarima. Takvo znanje i informisanost pokazuju njegovu ozbiljnost i želju da bude prisutan u oblasti koja ga zanima. Puno je onih koje ništa ne zanima i to ne samo da je dosadno nego je i iscrpljujuće provoditi vreme sa takvim osobama.

Budi plemenit!

U današnje vreme makar to nije teško ukoliko to želiš. Izazova je na svakom koraku, od davanja krvi, preko pomaganja ugroženima pa sve do zbrinjavanja napuštenih kućnih ljubimaca. Ako imaš i trunku slobodnog vremena (a to sigurno svi imamo) samo treba da odabereš oblast koja ti je najbliža i da nekako pomogneš. Ne samo da ćeš biti bolji frajer drugima nego i sebi, što je najvažnije. Briga o drugima i o onima kojima je pomoć potrebna od nas pravi bolje ljude i nabacuje nam onaj iskren osmeh na lice. Takav osmeh apsolutno imaju dobri frajeri!

©MuskiMagazin.com

0 komentara na “Postani bolji frajer

  1. DR.Olja jeste li vi nekada pomogli ugrozenima i postali tako bolja riba?