Prosize kapsule

Ne veruj joj!

da li me vara

Poverenje je super i gradi se vremenom. Kada nekom veruješ, znači da tu osobu poštuješ i da znaš na čemu si. Međutim na veliku žalost svih nas, ponekad nam se desi da smo verovali pogrešnoj osobi. Odnosno ispostavi se da je sve ono u šta smo verovali jedno veliko ništa i u priličnoj meri je sve drugačije.

Zapravo, stvar je u tome kada nam se neko sviđa ili još gore, kada se zaljubimo, razum nam je skoro uvek – ćao, doviđenja. Skloni smo da verujemo u stvari i događaje u koje ni dete ne bi i da čak i kada smo sumnjičavi ipak nekako potisnemo logiku. Razvući osmeh, klimati glavom i staviti ružičaste naočare zna da bude simpatično ali sve to ima svoje posledice. Da ne bismo sebe još jednom pitali kako to nismo videli, skontali ovo i ono, povezali i zaključili, evo nekoliko saveta kada ne treba verovati devojci!

Krije prijatelje

Normalna stvar je da te tvoja devojka upozna sa svojim drugaricama i drugarima, sestrom ili bratom, itd. Započeli ste vezu sa idejom da će se nastaviti a ne sa idejom da ćete se razići za određeno vreme i prirodno je da želiš da upoznaš ljude oko nje. Postoje naravno i devojke (i muškarci) koje iz određenog razloga kriju te ljude. Postoji dve opcije – ili nemaju prijatelje ili ne žele da vas spoje. U oba slučaja, ne valja. Ako ona nema prijatelje onda to sasvim jasno govori da je u najmanju ruku kreten i da je verovatno ponašanjem oterala sve od sebe. A ako ne želi da te upozna sa prijateljima, tada to može da znači da se boji kako ćeš je u nečemu možda razotkriti ili jednostavno ima drugarice u koje nije sigurna. I ako je ovo i ako je ono, nije normalna situacija i iza toga se sigurno krije neka laž. Ne treba verovati takvoj devojci.

Kasno se javlja i kasni

Nejavljanje na telefon i neodgovaranje na poruke takođe vrlo često opravdamo kada smo zaljubljeni. Ali uvek treba da imaš u glavi kada neko hoće, taj se i javi. To je verovatno jedina situacija u životu kada treba po sebi da gledaš i prema sebi da upoređuješ. Naravno da postoje situacije u kojima smo svi nedostupni i nismo u stanju da kucamo poruke, ali… Osobe koje govore da su večito u takvim gužvama i frkama, sigurno lažu i još sigurnije im ne treba verovati. Još jedna stvar vezana za zakasnele reakcije jeste i kašnjenje u dogovoreno vreme. Za takva kašnjenja se uvek nađu neverovatna objašnjenja koja nikad nisu istina i to uvek govori da osoba ne poštuje ni tebe ni tvoje vreme a to je baš ružno.

Laže na sitno

Sitne i beznačajne laži mogu biti simpatične ali isto tako i pokazatelj da taj neko baš i ne izgovara istinu. Zaista nema potrebe lagati nekog koga poštujemo i cenimo. Pa čak ako se desi da si uhvatio svoju devojku u maloj i glupoj laži, nemoj to odbacivati kao potpuno nebitan segment. Pomisli da ona čak i za tu glupost ima razlog zbog kog te je slagala. U svakom slučaju, devojka koja laže za gluposti nije osoba kojoj treba verovati sve što izgovori. Sitne laži često skrivaju velike i treba biti obazriv.

Slični tekstovi

0 komentara na “Ne veruj joj!

  1. Jednostavno se mora mnogo raditi na razvoju svoje intuicije, da što bolje procenjujemo ljude i da što brže donosimo odluke pa kako bude. U današnje vreme teško je naći nekog kome možeš 100% verovati, ali kada nadješ nekog kome možeš verovati više od da kažemo 90% to je pravi uspeh.