Prosize kapsule
Početna » O nama

Ekipa M@N! Magazina

M@N! je muški portal koji kontinuirano raste zajedno sa svojim čitaocima, jer oni su naša prava snaga. pod krilaticom “Pročitaj i zloupotrebi!”, M@N! magazin pruža odmerenu dozu humora, praktičnih i potpuno primenljivih saveta i najnovijih informacija iz svih oblasti koje mogu biti značajne za savremenog muškarca. Golotinja se podrazumeva, a od čitaoca želimo samo proaktivnost – da pitaju, predlažu teme, hvale nas ili pljuju, zavisno od zasluge, i daju sugestije kad god osete potrebu za tim. Za sve ostalo – mi ćemo se pobrinuti. Ko smo mi? O muškom duhu brine se Gvozden Mučibabić, o telu Alen Radošević i Ognjen Pušac, a muško-ženske odnose na provokativan nacin seciraju Sonja Madžar i Andrijana Rusić. Osim njih, pera i tastature na našim stranicama tupe Darko Dubajić, Aleksandar Vukajlović, Stefan Davidović, Aleksandar Krunić, Milivoje Colić, ali i veliki broj drugih saradnika.

Nenad Milosavljević

Bez dlake na jeziku za sve što ne ispunjava kriterijum njegovog ukusa, a u taj ukus se uglavnom ne sumnja... Kreativan, inovativan, strejter u duši, hejter prema svemu što ga guši. Nenad Milosavljević - M@N! pez pardona.

Facebook

Twitter

http://ombrero.blogspot.com/

Ognjen Pušac

Po vokaciji preduzetnik, po zvanju kondicioni trener. Vizionar koji se često gubi u nepotrebnim detaljima. M@N!magazin je jedan od plodova njegovih suludih internet koncepata koji opstaju samo zahvaljujućí nesebičnoj podršci saradnika koji dele zajedničku viziju i - of course - želju za slavom i dobrim ribama. Kao lider stada on je naravno već oženjen najboljom ribom i slavan u malom krugu FightFitness prijatelja. Porodično živi i “stvara” u Novom Sadu. http://ognjenovblog.wordpress.com/

Facebook

Twitter

Gvozden Mučibabić

AKA Moochy, nickname koji je nekada stvarao haos pa raznim igraonicama gde se fanatično igrao CounterStrike... Ti dani su iza njega, ali on i dalje precizno pogađa „Headshots“ („u glavu“, prim. prev.) sada blogujući za najbolji muški online magazin. Svršio komparativnu književnost u Novom Sadu i postdiplomske iz oblasti HR u Londonu. Na momente nepodnošljivo konzervativan, češće liberalno otvoren. Živi i radi u Novom Sadu.

Facebook

Alen Radošević

Na www mreži also known as malibuilder ili maliDM – fanatično zainteresovan za sve čega se uhvati da radi. Prirodno okruženje su mu kavez za čučanj, čelične ploče i pokoja olimpijska šipka. Sa istom spretnošću barata pločama u teretani i slikarskim ugljem na hartiji. U licu vošten, u duši pošten. Ako ga vidite u odelu pomislićete da je telohranitelj, ako je u everyday garderobi onda liči na izbacivača ili lokalnog dilera heroina. U stvari, Alen je uspešan personalni trener iz Novog Sada, sa dugogodišnjim iskustvom u bodybuildingu. Čovek koji zaista diše i živi teretanu.

Facebook

Sonja Madžar

Sonja ima 29 godina, živi i radi u Novom Sadu. Završila fakultet za menadžment, odsek za medije. Od 2006. godine radi kao novinarka u dnevnim novinama i magazinima, kao i organizatorske poslove za nekoliko festivala. Zahvaljujući svojim socijalnim veštinama i emotivnoj inteligenciji, obezbediće vam lucidan uvid (skoro kao Keri Bredšo) u dinamiku muško-ženskih odnosa.

Aleksandar Krunić

Dolazi iz Njegoševe domovine. Studira FPN. Od prve petice na pismenom iz srpskog, ubeđen je da je pero njegovo oružje. Misli da ozbiljne teme mogu i treba da se prikažu jednostavno. Ne voli kad ljudi novine čitaju od poslednjih strana. Ovisnik o Facebooku ali prednost daje dragim ljudima i dugim ragzovorima uživo.

Stefan Davidović

Skroman, samokritičan, ne voli puno da govori o sebi. Voli da piše o svemu, ali omiljena tema mu je rok muzika, jer kako kaže, za nju živi. Najlakše mu je da piše o sportu, jer za to ne treba biti posebno inteligentan. Pozorište i koncert uvek pre diskoteke i stadiona. Voli ljude, ali neretko ume da mu bude neprijatno u njihovom društvu. Ne pije alkohol. Ateista. Romantik.

Aleksandar Vukajlović

Čovek odgovoran za efektne opservacije najnovijih gedžeta, video sekciju sajta i druge oblasti. Vredan, odgovoran i u pravom smislu reči pruža 110 odsto, ali ne onih fudbalerskih već stvarnih. Uvek prebacuje sve norme i planove. Ekonomista po zvanju, obožava internet i sklon je brzom učenju novih stvari. Po mnogo čemu se razlikuje od prosečnog građanina Srbije, a najviše po posvećenosti svemu što radi.

Facebook

Andrijana Rusić

Novinar, pomalo špijun, istražuje žensko-muška razmišljanja o ljubavi, vezi, seksu. I dalje veruje da će se pojaviti princ na belom konju. Ali nemojte da vas zavara njena romantična duša,ona je vrlo realna i obezbediće vam pravi uvid u ženski mozak koji bi trebalo da iskoristite da budete korak ispred svoje lepše (a što ne i bolje) polovine. Svi likovi i događaji u njenim kolumnama su izmišljeni. Ili nisu.

Facebook

Darko Dubajić

Večiti, a može se reći i prokleti optimista. Kažu, i u pakao da ga baciš, on bi se radovao, zato što je toplo. Voli tamburaše, kao svaki Sremac, ali ipak blagu prednost daje panku. Ljubitelj vesterna i Irske muzike, zaluđen sportom, komunizmom i teorijama zavere. Često misli da sve zna, ali je i sam svestan te neistine. U rodnoj Inđiji poznat kao dvometraš sa cvikama. Nekada aktivno igrao odbojku, danas hiperaktivno igra kladionicu. Ponosni vlasnik nekoliko poroka.

Facebook