Prosize kapsule
Početna » Alfa M@N! » Pr tekstovi » M@N! satovi

Lenovo IdeaCentre A720 u prodaji

Lenovo je pustio u prodaju sve-u-jednom računar IdeaCentre A720. Kompanija je računar najavila još ujanuaru na CES-u, a reč je o elegantno dizajniranom AIO sistemu sa 27-inčnim ekranom pune HD rezolucije i multitouch funkcijom koja istovremeno može prepoznati deset prstiju.

Samsung Galaxy III

Iz kompanije Samsung nam stižu vesti da uveliko rade na nasledniku Galaxy S2, koji će se zvati Galaxy III. Prema pisanju ZDNeta, lansiranje Samsungovog smartphonea Galaxy S III će biti u aprilu. Informacije stižu od marketinške agencije zadužene za kampanje povodom lansiranja mobilnih telefona u Velikoj Britaniji. Fokus kampanje će biti Olimpijske igre u Londonu.

ALIENWARE M18 – igračka za odrasle ili ne?

Alienware M18x je najveći prenosni kompjuter koja je ova kompanija do sada napravila. Opremljen je najsnažnijim grafičkim podsistemom koji trenutno postoji – par Radeona HD 6970M I sa 4 GB videomemorije. Poseduje vrhunski glossy ekran sa LED pozadinskim osvetljenjem i rezolucijom od 1.920x1.080 piksela. Centralni deo je processor Sandy Bridgeom Core i7-2630QM, čiji se takt kreće od...