Prosize kapsule
Početna » Zabava » Top 10

TOP 10: Najlepše žene rokera (Part II)

Da se žene lože na muzičare i naročito rokere, to znamo odavno. Stoga smo rešili da vidimo koje su to najlepše polovine žestokih momaka od rifova. Drugi deo liste.

TOP 10: Najlepše žene rokera (Part I)

Da se žene lože na muzičare i naročito rokere, to znamo odavno. Stoga smo rešili da vidimo koje su to najlepše polovine žestokih momaka od rifova. Prvi deo liste.

TOP 10: Najznačajniji radio prenosi i emisije u istoriji

Radio je, iako danas u drugom planu, doprineo da se širom planete čuje o raznim događajima značajnim za čitavo čovečanstvo. Sledeća lista obuhvata deset najvećih radijskih momenata svih vremena.

TOP 10 jesenjih meteoropatskih pesama za šerovanje na Fejsu

Došla nam je jesen, a sa njom i konstantna meteoropatska patetisanja na društvenim mrežama. Da ne biste previše lutali po YouTubeu, evo deset univerzalnih predloga koje možete potegnuti u svakom trenutku.

TOP 10: Nezaboravna proslavljanja golova

Nema boljeg osećaja nego kad postignete gol. To će vam sigurno reći svaki fudbaler. Proslavljanje golova je postala institucija, sama za sebe. Ako su golovi najlepša stvar u fudbalu, onda su njihova proslavljanja odmah iza, na drugom mestu.

TOP 10: Najbolji vestern filmovi

Kauboji, konji, revolveri, vozovi, prašina, kaktusi, mamuze, šeširi... Ne znate na šta ciljamo? Džesi Džejms, Dok Holidej, Buč Kasidi, Džozi Vejls? Geri Kuper, Džon Vejn, Hemfri Bogart, Čarls Bronson, Li Van Klif? A ako kažemo samo Klint Instvud!? Da, mislimo na western.